Radiatoren laten plaatsen in Den Bosch?

Laat u in uw woning centrale verwarming plaatsen? Dan horen hier ook radiatoren bij. De radiatoren worden op strategische plekken door uw hele woning geplaatst en zorgen daar voor de verwarming van desbetreffende kamer.

Voor het leveren, aansluiten en onderhouden van uw radiatoren kunt u in Den Bosch bij ons bedrijf terecht. Wij bieden u keuze uit een ruim assortiment, van standaard radiatoren tot designradiatoren. Naast vlotte montage zorgen wij natuurlijk ook altijd dat er iemand voor u klaar staat, mochten er problemen met een radiator ontstaan. Wij hanteren een 24 uurs service en helpen u dag en nacht, 365 dagen per jaar.

Problemen met uw radiatoren?

Het is belangrijk dat u kiest voor een professionele montage van uw radiatoren. Desondanks kunnen er in de toekomst altijd problemen ontstaan. Veelgehoorde klachten zijn lekkage, een tikkende radiator of een verwarming die niet warm wordt. Ook bij dergelijke problemen zijn wij uw verwarmingsmonteur.

U kunt natuurlijk ook eerst proberen zelf de mankementen aan uw radiator te verhelpen. Dit doet u door de radiator te ontluchten volgens deze stappen:

  • Zet de verwarming 10 minuutjes aan, de lucht verzamelt zich dan bij de ventielen
  • Zet de thermostaat zo laag mogelijk
  • Sluit de kranen van de radiatoren die u wilt ontluchten. Begin altijd zo laag mogelijk in uw woning en werk naar boven toe
  • Draai het ontluchtingsventiel open en houd er een doekje bij. Zodra er water uit loopt draait u het ventiel weer dicht
  • Draai alle radiatorkranen weer open en zet de thermostaat op de gewenste temperatuur

Zijn de problemen hiermee niet opgelost? Of heeft u te maken met een ander probleem met uw verwarming, zoals lekkage? Neem dan contact op met ons bedrijf in de regio Den Bosch, we sturen dan een monteur naar u toe.