CV storing in Den Bosch?

Wordt het douchewater maar niet warm? Moet u in een koude woonkamer televisiekijken? Een CV ketel die niet goed werkt is bijzonder vervelend en zorgt voor veel overlast. Wanneer uw CV uitgevallen is of u met een CV storing kampt, zoekt u een vlugge oplossing. In de regio Den Bosch kunt u hiervoor terecht bij de vakmannen van Oomen Totaalbouw. Wij zorgen ervoor dat de problemen snel worden opgelost!

Snelle spoedservice

Soms kunt u een CV storing eenvoudig zelf verhelpen. Het gebruiken van de resetknop blijkt dan voldoende om de CV ketel weer goed te laten werken. In andere gevallen is de oplossing niet zo simpel. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al vele soorten CV problemen het hoofd geboden. Ook u zijn we met plezier van dienst.

Als uw ketel uitgevallen is moet dat snel worden verholpen. Wachten tot de volgende werkdag is vaak geen optie, want u heeft geen verwarming en geen warm water. Daarom bieden wij u een snelle spoedservice. In dringende gevallen kunt u ons dag en nacht bereiken. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar! Bel ons op het nummer 085 - 106 18 86, dan komen we zo vlug mogelijk naar u toe in Den Bosch of omstreken. De CV storing is dan vlug verleden tijd.