CV lekkage in Den Bosch?

Uw CV ketel lekt water? Dan is het zonneklaar: u kampt met CV lekkage. In andere gevallen is het niet zo duidelijk. Moet u het water in uw toestel de laatste tijd wel erg regelmatig bijvullen? Of komt er de laatste tijd een zwakkere straal water uit uw kraan? Dat zijn vaak signalen dat u met een lekkende CV ketel te maken heeft. Het is verstandig om er een professional naar te laten kijken. In de regio Den Bosch kunt u altijd een beroep doen op de experts van Oomen Totaalbouw. Onze medewerkers zetten hun uitgebreide kennis en kunde in CV lekkage met enthousiasme voor u in.

Op zoek naar het lek

Heeft u te maken met een lekkage aan uw CV ketel? Onze mannen sporen het lek voor u op. De lekkage kan zich op verschillende locaties bevinden. Hierbij kunt u denken aan een radiator, CV leiding of expansievat. Waar de CV lekkage zich ook bevindt: wij vinden het lek. Vervolgens zorgen we voor vakkundige reparatie. Zo bent u snel van de overlast af!

Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 18 86. Hierop zijn wij in spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Bij CV lekkage in Den Bosch en omstreken staan wij voor u paraat.